چراغ سبز برای تأسیس مراکز طب سنتی-راهبرد معاصر
هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است علل و علائم ناباروری را بشناسید استعفای ۳ عضو شورای شهر کرگان در پی به آتش کشیدن شهردار این شهر + عکس تهران گرم می‌شود؛ پایداری آلودگی تا هفته آینده سند ساماندهی رمزدارایی‌ها تصویب و ابلاغ شد ۲ منطقه رکوردار سرما شدند + جزئیات ثبت نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد پاشیدن اسید به بدن سگ‌ها در بندرانزلی / اطلاعیه محیط زیست  بازداشت کلاهبرداران میلیاردی خرید اینترنتی و برنده شدن خودرو در زنجان در نوزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ جولان ویروس آنفولانزا و کرونا در خراسان شمالی اعلام جرم علیه روسای چند اداره دولتی و کارمندان آنها /دستگیری یکی از روسای اتاق اصناف عضو شورای شهر: ۲۰ درصد از پله برقی‌های تهران خراب و از رده خارج هستند محمد درویش، فعال محیط زیست: ۸ درصد جنین‌ها در ایران به‌خاطر آلودگی شدید هوا مرده به دنیا می‌آیند «ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت

چراغ سبز برای تأسیس مراکز طب سنتی

آیین‌نامه تاسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی در چهارمین نشست شورای راهبردی گیاهان دارویی تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیین‌نامه "تأسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی" در چهارمین نشست شورای راهبردی گیاهان دارویی تصویب شد.

 

تدوین و تصویب این آیین‌نامه، در پی تصویب ماده واحده‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته که براساس آن صدور مجوز فعالیت موسسات آموزشی، تحقیقاتی، حرفه‌ای در حوزه طب سنتی به ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی محول شده است.

 

محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی طی سخنانی در این نشست که با حضور معاون علمی رئیس جمهور و  معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی برگزار شد، با اشاره به پیگیری جدی شخص معاون علمی در تصویب و اجرای سند گیاهان دارویی گفت: از زمان تصویب این سند، روزی نبود که شخص دکتر دهقانی پیگیری نکنند و این که سند امروز به این مرحله رسیده، ماحصل پیگیری‌های شخص معاون علمی رئیس جمهور است.

 

وی تدوین آیین‌نامه تأسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی را ناظر به مطالبه جدی فعالان طب سنتی دانست و افزود: این مطالبه عمومی نسبت به طب سنتی چه در جامعه فعالان و متخصصان و چه در جامعه عمومی ما را بر آن داشت تا در مسیر تصویب این آیین‌نامه گام برداریم. طب سنتی یک مولفه فرهنگی، تاریخی و تمدنی ما است. از دیگر مؤلفه‌های اهمیت بخش طب سنتی، اقتصاد پیش روی آن است و این حوزه، یک بازار بزرگ در اختیار دارد.

 

در این نشست، اهداف و شکل اجرای آیین‌نامه تبیین شد و شرکت‌کنندگانی از وزارت بهداشت، وزارت صمت و سایر دستگاه‌ها دیدگاه‌هایشان را مطرح کردند. در این نشست همچنین در خصوص اعطای گواهی حکمت بنیان به موسسات حائز شرایط که براساس استانداردهای مربوطه مدون ستاد فعالیت می‌کنند بحث و تبادل نظر شد./ تسنیم

ارسال نظر